Program na říjen

24.09.2014 16:41

14.10.meditace v 18,oo hod ve Sluníčku ( popl. 50,-Kč )

15.10. první tvoření pro radost s Bohunkou
- polštářek nebo cokoli technikou PATCHWORK a dál třeba zaplétané kamínky do hedvábí,korálkování....vrapovaný šál, batika,malba na hedvábí ...prostě nabídka je opravdu pestrá:-)
poplatek se vždy pohybuje podle pořizování materiálu, je dobré být přihlášený předem a dá se pak vše objednat ve větším množství a se slevou , SRDEČNĚ TEDY ZVEME NA 1.SEZNAMOVACÍ PODVEČER TVOŘENÍ PŘI ČAJI A KRÁSNÉ HUDBĚ, přijďte se zastavit a užít podzimní čas plný pohody ... TUTO STŘEDU !!! V 18,15 HOD


22.10.  setkání nejen " borovičáků "  a  SLUNÍČEK
SUPER NEOPAKOVATELNÁ  AKCE   ZÁŽITKOVÝ SEMINÁŘ - sraz 17,45 před Gymnáziem, pozdní příchod není možný !!! tato akce je DÁREK Sluníčku a opravdu se dlouho pak již opakovat pro vytíženost lektora NEBUDE.
PŘIHLÁŠKY  DO PÁTKU - pak se doplní i ostatními lidmi, ale už teď je nás deset,  takže se spíš na někoho nedostane )))
 

 

Tibetské mísy a etnické hudební nástroje. Přijďte na zážitkový seminář muzikoterapeuta Rosti Řezníčka, kde se seznámíte s etnickými hudeními nástroji z různých koutů světa. Prožijete meditaci, bubnování v kruhu, hru na tibetské mísy, didgeridoo, slovanské koncovky, gotický žaltář, tanpuru aj. To vše ve 180.ti minutách. Karimatka, deka a teplé ponožky jsou výhodou. Maximální počet na jeden seminář je 20 lidí, proto se prosím přihlašte závazně předem.

Rosťa Řezníček je hudebník, pedagog, muzikoterapeut, masér a etnomuzikolog v jednom. Všechny své poznatky vmísil do seminářů pro děti i dospělé všeho věku s cílem přibrzdit lidskou mysl. Na těchto seminářích se mj. dozvíte o nutnosti získávání vlastního názoru na svět a o lidském těle, jako dokonalém stroji schopném sebeléčení.

 

příspěvek Sluníčku 50,- Kč / osoba

 

29.10.Zdeňka Blechová - přednáška

31.10.Jak promlouvá rok s Alenkou 

přednáška Dídy Majerákové - upřesníme )))